Motorlu Hasta Yatakları

Motorlu Hasta Yatakları

Hasta yakınlarının akıllarındaki en çok soru hastalarının bakımının ev arasında iyi mi gerçekleştirileceği doğrultusundadır. Ev içinde imkânlarının kifayetsiz kalacağını düşünen hasta yakınları, hastalarının bakımının hastanede devam etmesi gerektiğini düşünürler ve bu da mali açıdan sorunlar yaratmaktadır. özellikle uzun vakit tedavi görecek olan hastalar için hasta yatakları, hastane ile aynı konfor ve bakım imkânını sunmaktadır. Hasta yatakları sunduğu çeşit ve fonksiyonlarla hasta yakınlarının zihnideki tüm acabalara ve problemlere çözüm olur. Sizler de hastanızın durumuna nazaran firmamızdan seçebileceğiniz birçgood enough hasta yatağı modeli seçeneklerimizden biri alarak hastanızın tedavisini ev içinde konforlu ve sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz.

Hasta yatakları, hastanın durumuna, tedavi süresine ve hastalığına bakılırsa birçok farklı çeşide sahiptir. Tekrar her modelin kendi arasında onlarca fonksiyonu bulunmaktadır. Hareket edemeyecek durumda olan hastalar için iyi bir seçenek olan bu yataklar, bu tarz bir durumdaki hastanın hem basit bakımını bununla birlikte rahatlıkla taşınmasını sağlarlar. hasta yataklarına nazaran daha çok fonksiyona sahiptirler. Bu modelleri bir üst segmentten ayıran tek nokta, elektrikli bir motora haiz olmamasıdır. Hasta yatakları içinde en üst kademeyi meydana getiren elektrik motorlu hasta yataklarının farklı çeşide haizdir ve her çeşit onlarca fonksiyon sunmaktadır. 2 motorlu, 3 motorlu, four motorlu, bazalı, ahşap, complete abs ve asansörlü bu çeşidin modellerindendir. özellikle uzun süreli hasta bakımı meydana getirecek olanlar için bu modeller en müsait ve yararlı olanlarıdır.

Ikinci el hasta yatakları bu durumda daha uygun bir fiyata haiz olur fakat hijyen ve konfor bakımından önerilmemektedir. Şu anda piyasada bulunan hasta yatakları arasında en fazlaca fonksiyona haiz olanları firmamızın ürün yelpazesinde bulabilirsiniz. Fiyat olarak da sadece en müsait olanı sunduğumuzu iddia etmiyoruz. Eğer ki ürünlerimizi incelerseniz piyasada firmamızdan daha uygunu olmadığını görebilirsiniz. Sizler de bir yakınınız için hasta yatağı arayışında iseniz hiçbir çekince olmadan bizimle mesajşime geçebilirsiniz. Satış öncesi ve daha sonra %100 memnuniyete sahip olacağınıza eminiz.

İlgili Ürünler