Motorlu Hasta Yatağı Kiralama

Motorlu Hasta Yatağı Kiralama

Motorlu Hasta Yatağı Kiralama işi günümüzde sağlık alanındaki en büyük gelişimler arasında yer almaktadır. Hastanelerde yatmanıza gerek kalmadan, hasta yatakları ile evinizde konforlu ve sağlıklı şekilde istirahat edebiliyorsunuz. Bunun içinde en iyi hasta yatağı kiralama şirketleri hakkında araştırma yapmanız gerekmektedir. Hasta yatağı kiralama için Hazinemedikal.com şirketini tercih edebilirsiniz. Şirketin kaliteli hizmet sunmasının yanında, en uygun fiyatlardan hasta yatağı kiralama seçeneklerini de sizlere sunacağından emin olabilirsiniz. Diğer şirketlerden daha uygun fiyattan hasta yatağı kiralamanıza izin vermesi, genel kalitesinin yüksek olduğunu göstermektedir. Hasta yatağı kiralamak için sipariş vermeniz gerekmektedir. Siparişinizi verdikten sonra teslimat işlemlerine başlatılmaktadır. Teslimatın kısa süre içerisinde tamamlanacağınızdan emin olabilirsiniz.

Hazinemedikal adresinde birçok hasta yatağı seçeneği yer almaktadır. Bu seçenekler arasında en çok tercih edilenler içerisinde motorlu hasta yatağı kiralama karşımıza çıkmaktadır. Motorlu hasta yatağı kiralamak istiyorsanız, yapmanız gereken ise siteyi incelemekten başlamaktadır.  Sitede birçok motorlu hasta yatağı kiralama seçeneğiniz bulunmaktadır.

Motorlu hasta yatağı kiralama seçenekleri arasında "Ekonomik Motorlu Hasta Yatağı" yer almaktadır. Ekonomik Motorlu Hasta Yatağı özellikleri incelendiğinde, dual motor ile baş ve ayak kaldırıp indirme hareketinin yer aldığını görmekteyiz. Diğer özellikleri içerisinde;

  • Pil ile çalışma desteği
  • Dış Yatal Ölçüsü :En 100 cm, boy 200 cm, yerden yüksekliği 42 cm(Yataksız)
  • Çapraz kilitli 360 derece dönebilen medikal plastik tekerler
  • Karyolanın dört köşesinde serum askısı takma yerleri mevcuttur.
  • İç Yatak Ölçüsü : En 90 cm, boy 190 cm, yerden yüksekliği 10 cm.

 

bulunmaktadır. Belli başlı aksesuarları da yer almakta olan ekonomik motorlu hasta yatağı, kolay sökülüp takılabilen boru içine sabitlenmiş ahşap ayaklık ve başlık olarak karşımıza çıkıyor. Bu aksesuarlar dışında;

 

  • Bükümlü boru korkuluklar mandallı sistem ile iki harekette açılıp,kapanır
  • Hasta Karyolası üzerindeki yataklar dört parçalı şekil alabilen kumaştır.
  • Bir adet koruyu örtü(alez) ve serum askı aparatı

 

yer almaktadır. Aksesuarların bu kadar geniş olması, motorlu hasta yatağı kiralama için en iyi seçeneklerden birisi olduğunu göstermektedir. Ekonomik motorlu hasta yatağı olması sebebi ile daha uygun fiyattan kiralayabilirsiniz. Kiraladıktan sonra her türlü desteği alabilirsiniz. Bununla birlikte ürünün 2 yıl garantisi olmakla birlikte, 10 yıl boyuna yedek parça teminatı da yapılmaktadır.

Hasta yatağını motorlu olarak almaya karar verdiyseniz, teslimat işlemlerine başlayabilirsiniz. Teslimat için öncelikle sipariş vermeniz gerekmektedir. Siparişinizin ardından teslimat bilgilerinizi bizlere ulaştırdığınız takdirde, kurulum kaydının kısa süre içerisinde yapılacağından emin olabilirsiniz. İstanbul içerisinde gelen hasta yatağı kurulumlarınız, evinize 4 saat içerisinde yapılıyor. Eğer motorlu hasta yatağı kiralama için şehir dışından başvuruyorsanız, birkaç gün içerisinde teslimatın gerçekleşeceğinden emin olabilirsiniz. Teslimat ile ilgili bilgi almak istiyorsanız, 0212-210-10-44 veya 0507-653-25-15 numaralı telefon numaralarından herhangi birini arayabilirsiniz. Bu numaralar üzerinden motorlu hasta yatağı kiralama işlemleri hakkında bilgi alabileceğiniz gibi, siparişte verebilirsiniz.

Motorlu hasta yatağı kiralama için elektrikli 2 motorlu ahşap kaplama hasta yatağını da tercih edebilirsiniz. Hasta yatağının elektrikli olması, sizler için kolaylık sağlamaktadır. Elektrikli hasta yatağı istiyorsanız, motorlu hasta yatağı kiralama için Hazinemedikal adresini tercih edebilirsiniz. Motorlu ahşap kaplama hasta yatağı, diğer şirketlerden daha da kalitelidir. Kaliteli şirket olması sebebi ile hiçbir zaman sorun yaşamadan kullanabileceğiniz hasta yataklarını temin edebilirsiniz. Bunun için öncelikle sipariş vermeniz gerekmektedir. Sipariş verdikten kısa süre içerisinde siparişinizin evinize ulaşacağından emin olabilirsiniz.

İlgili Ürünler