Havalı Yatak

Havalı Yatak

Havalı Yatak ihtiyacı sağlık alanında da büyük gelişimlerin olmasına sebep olmaktadır. Sağlık açısından sadece tıbbi olarak değil, sağlık hizmetinde de büyük gelişimler ortaya çıkmaktadır. Bu gelişimler içerisinde havalı yataklar da yer alıyor. Günlerce hastanede kalmanıza gerek kalmadan, artık evinizde hasta yatağı ile istirahat edebiliyorsunuz. Hasta yataklarının çeşitleri ve modellerinde de büyük bir artış olurken, işinize en uygun gelen hasta yatağını seçebilirsiniz. Model seçiminde sizlere en uygun olanı seçmelisiniz. Bunun içinde yapmanız gereken ise modellere göz atmaktan geçiyor. Kilonuz, model seçiminde büyük önem taşımaktadır. Kilonuza uygun olan modelleri seçmelisiniz. Havalı hasta yatağı, son zamanlarda en çok tercih edilen modeller içerisinde bulunuyor. Yukarıda yer alan modellerin dışında, havalı hasta yatağı olarak karşımıza çıkan modellerde bulunmaktadır.

Havalı yatak modellerine göz atacak olursak, HMY-450 A+b 8cm Ventilasyonlu Safir Havalı Yatak, HMY-600 A+b 12cm Ventilasyonlu Safir Havalı Yatak, HMY-900 A+b+c 12cm Ventilasyonlu Safir Havalı Yatak, HMY-2200 20 Derece Pozisyon Veren Safir Havalı Yatak, HMY-2900 10 Derece Pozisyon Veren Havalı Yatak, HSL-150 Cm Havalı Yatak Şiltesi, HMY-200 Baklava Dilimli Havalı Yatak, HST-1 ABS Yatağı Seti, HST-2 ABS Yatağı Seti bulunmaktadır. Bu modeller içerisinde işinize en uygun geleni seçebilirsiniz. Her havalı hasta yatağı, farklı özelliklere sahiptir. Modellerin birbirinden farklı olduğundan emin olabilirsiniz. Sizlerin istediği özelliğe sahip olan modellerden bir tanesini tercih edebilirsiniz.

Havalı yatak çeşitlerimizin tamamında ventilasyon yani hava üfleme özelliği mevcut olup, kılıf sistemi sayesinde temizliği kolaylaşmaktadır. Şişme yüksekliği, motor basınç oranı hiç durmadan çalışan bu ürünler için oldukça önemlidir. İki yıl birebir motor değişim garantisi ile satılan Safir havalı yataklar bu konuda tercih sebebi olmaktadır. Boru tipi havalı yataklar bası yarası engellemede son derece başarılı olup bazı modellerde eğimleme yani pozisyonlama özelliği de vardır. Bu sayede yatalak durumda olan hastalarımızın sağ ve sola çevirme kolaylığı oluşmaktadır. Tabi karyolanın bu işlem için düz pozisyonda olması gerekir. Sırtı veya ayağı kalkıkken pozisyonlama yapılması uygun olmaz. Kullanım sırasında buna mutlaka dikkat edilmelidir.

İlgili Ürünler