Hasta Yatağı Kiralama İstanbul

Hasta Yatağı Kiralama İstanbul


Hasta yatağı kiralama İstanbul da hizmet almak istiyorsanız, en uygun fiyatlar için Hazine Medikal i tercih edebilirsiniz. İstanbul'da hasta yatağını daha uygun fiyattan bulabilirsiniz. Elektrikli modeller hakkında araştırma yaparsanız, karşınıza birçok modelin çıkacağını görebilirsiniz. Yükselip alçalma özelliği bulunan modeller, son zamanlarda daha fazla tercih edilmektedir. Hazinemedikal.com adresine göz atarsanız, İstanbul hasta yatağı kiralama yapabilirsiniz. Eğer şehir dışında yaşıyorsanız, kargo ile hasta yatağınıza kavuşabiliyorsunuz. Sizlere en uygun modeli seçtikten sonra satış talebinde bulunursanız, kısa süre içerisinde hasta yatağının evinize geleceğinden emin olabilirsiniz.


İstanbul'da yaşıyorsanız, hasta yatağını denemek için şubemize gidebilirsiniz. En uygun fiyatlardan en iyi modellere göz atabilirsiniz. Modellerin çeşitli olmasının yanında, sizlere en uygun modeli seçmeye yardımcı olabiliriz. Modeller içerisinde;
HM-1100 Ekonomik Motorlu Hasta Yatağı
HM-1450 Abs Dual Hasta Yatağı
HM-1800 Elektrikli 2 Motorlu Ahşap Kaplama Hasta Yatağı
HM-1900 Full Abs Dual Hasta Yatağı
HM-2850 Full Abs Asansörlü 3 Motorlu Hasta Yatağı
HM-3300 Full Abs Asansörlü 4 Motorlu Hasta Yatağı
HM-4000 Alman Ahşap Asansörlü ve Katlanabilir 4 Motorlu Hasta Yatağı
HST-1 Abs Hasta Yatağı Seti
HST-2 Full Abs Hasta Yatağı Seti
HSL-250 4 Parçalı Kumaş Hasta Yatağı Şiltesi
HSL-350 Sıvı Geçirmez Cnc Kesim Hasta Yatağı Şiltesi
HSL-500 10/4 Visko Karışım Sıvı Geçirmez Kılıflı Hasta Karyolası Yatağı bulunmaktadır.

Hangi modeli seçeceğiniz konusunda kararsızlık karıyorsanız, iletişim departmanımız ile iletişime geçebilirsiniz. Bu modellerin her birinin farklı özellikleri bulunmaktadır. Modeller arasından herhangi birini sipariş ettiğiniz takdirde, binanızın iç kısmına kadar teslimi yapılıyor. Teslimatın ardından aldığınız modelin kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

Kurulumu kısa süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. Hasta yatağını kullanabilmeniz için elektriğe ihtiyacınız bulunurken, elektrik olmadan hiçbir modelin kullanımı söz konusu değildir.
Hastanın kilosu, model seçiminde büyük önem taşımaktadır.

Onlarca model arasından sizlere en uygun olanı, kilonuza ve hareket yeteneğinize göre belirleyebilirsiniz.

Siparişi nasıl veririm?

Hasta yatağı siparişi vermek istiyorsanız, önünüzde birkaç seçenek bulunmaktadır. Bu seçenekler içerisinde telefon numarası üzerinden siparişin gerçekleşmesi yer almaktadır. Cep telefonu numarası ile şirketimizi aradığınız takdirde, kısa süre içerisinde sipariş işlemlerine başlayabilirsiniz. Diğer seçenek ise e-mail adresiniz üzerindendir. İstanbul hasta yatağı kiralama için e-mail adresimiz üzerinden siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Şişli Perpa iş merkezindeki mağazamızın ziyaret edilmesi halinde, hasta yataklarımızı deneyebilir ve karar verebilirsiniz. İstanbul hasta yatağı kiralama için haftanın altı gününde ziyaret edebiliyorsunuz.

Pazar günleri açık olmamakla birlikte, bütün ürünlerimizin iki yıl garanti olduğundan emin olabilirsiniz.


İstanbul'da hasta yatağı kiralama yapmak istiyorsanız, şirketimizin en kaliteli modellerle karşınızda olacağından emin olabilirsiniz. Modeller arasında sizlere en uygun olanı belirlemek için sizlere yardımcı olunmaktadır. Hasta yatağı kiralama İstanbul  işlemlerini kısa süre içerisinde tamamladıktan sonra siparişinizin yola çıkacağından emin olabilirsiniz. Sevkiyat sırasında yatağın hiçbir türlü zarar görmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Yatağınızı kiraladıktan sonra şehir dışında yaşıyorsanız, birkaç gün içerisinde elinize ulaşmaktadır. Binanıza getirilmesinin ardından yapmanız gereken ise evinize taşımak ve fişini takmaktır. Fişini taktıktan sonra hasta yatağını kullanmaya başlayabilirsiniz. İstanbul'da yaşıyorsanız, hasta yatağı için şubemize gelebilirsiniz. Aynı gün içerisinde hasta yatağına sahip olabilirsiniz. Şubemize geldiğiniz takdirde, yatakları deneme ve test etme şansınız oluşmaktadır.

Modeller arasından sizlere en uygun olanı, deneme ve test yolu ile daha kolay şekilde bulabilirsiniz.

İlgili Ürünler