Hasta Yatağı Ataköy

Hasta Yatağı Ataköy

Hasta Yatağı Ataköy bölgesinde hastalar için kullanılan yatak çeşitleridir. Hasta yatağı hastaların vücut fonksiyonlarının düz şekilde yerine getirilememesinden dolayı yatağa bağlı yaşamak zorunda kalan hastalar için tasarlanmıştır. Bu hastalar genellikle felçli hastalardır. Felcin oluşumu için çeşitli nedenler vardır. Bir kişi felç geçirmeden önce bazı belirtiler görebilir.

Yüksek tansiyon, Çok sıklıkla tekrar eden boyun tutulması, Ayak düşmesi, Şiddetli baş ağrıları, Kan şekeri düşüklüğü,  Omuz ağrısı, Çabuk yorulma, gibi rahatsızlıklar felç belirtileri olabilir.  Şimdi her bir başlık altında belirtileri tek tek inceleyelim.

Felcin habercisi olan son belirti de yorgunluk. Çabuk yorulan kişiler uykularında felç geçirebiliyorlar ve bilinçlerini kaybedebiliyorlar.

Eğer birinin felç geçirdiğinden emin değilseniz YKKZ testini deneyin.

Y= Yüz: Kişinin suratı öne düşüyor mu?

K: Kol: Kişi iki kolunu da havaya kaldırabiliyor mu yoksa bir kolunu daha mı güçsüz hissediyor?

K: Konuşma: Kişinin konuşmasında bir gariplik var mı?

Z: Zaman: Zaman çok önemli! Derhal ambulansı arayın!

Not: Ani görme bozuklukları da felç belirtisi olabilir.

Bu yazımızda Çabuk yorulma halsizlik gibi durumlardan bahsettik bu felç belirtileri için son yazımızdı.

İhtiyaç durumunda sipariş vereceğiniz hasta yatağı Ataköy ilçesindeki adresinize İstanbul’da ki diğer otuz sekiz ilçede ve İstanbul dışında olduğu gibi firmamızın Şişli’de ki bayiinden size ulaştırılabilecektir. Sipariş edilmiş hasta yatağı Ataköy ilçesinde ki adresinize İstanbul’da ki diğer otuz sekiz ilçede olduğu gibi dört saat içerisinde ulaştırılacaktır. Şehirler arası siparişler de ise siparişiniz aynı gün içerisinde kargoya verilir.

İlgili Ürünler