Hasta Yatağı

Hasta Yatağı

Hasta Yatağı Hakkında

Hasta yakınlarının akıllarındaki en büyük soru, hasta yatağı olmadan hastalarının bakımının ev içinde nasıl gerçekleştirileceği yönündedir. Ev içinde imkânlarının yetersiz kalacağını düşünen hasta yakınları, hastalarının bakımının hastanede devam etmesi gerektiğini düşünürler ve bu da mali açıdan sorunlar yaratmaktadır. Özellikle uzun süre tedavi görecek olan hastalar için hasta yatakları, hastane ile aynı konfor ve bakım imkânını sunmaktadır. Hasta yatakları sunduğu çeşit ve fonksiyonlarla hasta yakınlarının zihnideki tüm acabalara ve problemlere çözüm olur. Sizler de hastanızın durumuna göre firmamızdan seçebileceğiniz birçok hasta yatağı modeli seçeneklerimizden biri alarak hastanızın tedavisini ev içinde konforlu ve sorunsuz bir şekilde  yapabilirsiniz.

 

Hasta Yatağı Çeşitleri

Hasta yatağı, hastanın durumuna, tedavi süresine ve hastalığına göre birçok farklı çeşide sahiptir. Yine her modelin kendi içinde onlarca fonksiyonu bulunmaktadır. Hareket edemeyecek durumda olan hastalar için iyi bir seçenek olan düşük yataklar, bu tarz bir durumdaki hastanın hem kolay bakımını hem de kolaylıkla taşınmasını sağlarlar. Manüel hasta yatağı ise düşük hasta yataklarına göre daha fazla fonksiyona sahiptirler. Bu modelleri bir üst segmentten ayıran tek nokta, elektrikli bir motora sahip olmamasıdır. Hasta yatakları içinde en üst kademeyi oluşturan elektrik motorlu hasta yatakları birçok farklı çeşide sahiptir ve her çeşit onlarca fonksiyon sunmaktadır. 2 motorlu, 3 motorlu, 4 motorlu, bazalı, ahşap, full abs ve asansörlü bu
çeşidin modellerindendir. Özellikle uzun süreli hasta bakımı yapacak olanlar için bu modeller en uygun ve yararlı olanlarıdır.

 

Hasta Yatağı Fiyatları

İkinci el hasta yatağı bu durumda daha uygun bir fiyata sahip olur fakat hijyen ve konfor bakımından önerilmemektedir. Şu anda piyasada bulunan hasta yatakları içinde en fazla fonksiyona sahip olanları firmamızın ürün yelpazesinde bulabilirsiniz. Fiyat olarak da sadece en uygun olanı sunduğumuzu iddia etmiyoruz. Eğer ki ürünlerimizi incelerseniz piyasada firmamızdan daha uygunu olmadığını görebilirsiniz. Sizler de bir yakınınız için hasta yatağı arayışında iseniz hiçbir çekince olmadan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Satış öncesi ve sonrasında %100 memnuniyete sahip olacağınıza eminiz.

İlgili Ürünler