Hasta Karyolası

Hasta Karyolası

Gelişen teknoloji ile birlikte hasta karyolası kulanım şartları ve hasta karyolası modelleri de gelişmiştir. Artık uzaktan kumanda yardımı ile yatağın çeşitli fonksiyonları aktif hale getirilebilir. Günümüzde hasta karyolaları sadece hastanelerde ve polikliniklerde değil, ev şartlarında da kullanılabilecek duruma gelmiştir. Son geliştirilen teknolojiler ile hasta yakınları, temin edecekleri hasta yatakları ile hasta kişinin konforlu bir şekilde bakımını herhangi bir yardım almadan ev içinde sağlayabilir durumdadır. Firmamızdan temin edeceğiniz hasta yatakları ile sizler de hasta yakınlarınızın bakımını ev içinde de kolaylıkla yapabilirsiniz.

Hasta Karyolası Kimler İçin ve Nerelerde Kullanılır

Hasta yatakları, tüm hastanelerde ve polikliniklerde hasta bakımı amacı ile kullanılmaktadır. Ayrıca hasta yakınları tarafından hastalarına daha rahat bir ortam sağlamak amacıyla evlerde de kullanılabilir. Hasta yataklarının düşük özellikli modelleri, kısa süre tedavi görecek hastalar için kullanılmaktadır. Hareket edemeyecek durumda olan hastalar ve uzun süre tedavisi sürecek olan hastalar için ise genellikle üst seviye özellikli hasta yatakları tercih edilmektedir.

Hasta Karyolası Çeşitleri

Düşük hasta yatakları, hareket etmekte güçlük çeken hastaların kullanımı için dizayn edilmiştir. Bu tip yataklar hareket güçlüğü çeken hastalarının taşınması açısından büyük kolaylık sağlar. Kısa süreli tedavi görecek hastalar için en iyi hasta yatağı herhangi bir elektrik motoru bulunmayan manüel hasta yatakları idir. Elektrikli hasta yatağı ile birebir aynı fonksiyonlara sahiptirler. Uzun süreli olarak tedavi görecek hastalar ve yatalak hastalar için ideal hasta yatağı çeşidi elektrik motoruna sahip yataklardır. Bu çeşidin 2 motorlu, 3 motorlu, 4 motorlu, full abs, ahşap, bazalı ve asansörlü gibi modelleri bulunmaktadır. Elektrik motorlu hasta karyolası kullanıcılara maksimum konfor yaşatmaktadır.

Hasta Karyolası Fiyatları

İkinci el hasta yatakları daha uygun fiyatlara sahiptir fakat hijyen ve konfor gibi faktörler göz önüne alındığında bu tür hasta yatakları önerilmemektedir.

Güncel piyasadaki uçuk fiyatların aksine firmamızda hasta ve hasta yakınlarına kolaylık sağlamak amacıyla uygun fiyatlı çeşitler bulunmaktadır. Firmamızın ürünü olan tüm hasta yatakları, kendi çeşitleri arasında maksimum konfor ve rahatlığı sunan modellerdir.

İlgili Ürünler