2 Motorlu Hasta Yatağı Kiralama

2 Motorlu Hasta Yatağı Kiralama

2 Motorlu Hasta Yatağı Kiralama son zamanlarda büyük talep görmektedir. Gelişen teknoloji ile sağlık sektöründe de büyük gelişimler yaşanmaktadır. Bu yaşanan gelişmeler neticesinde, artık insanların hastane yerine evde de istirahatlarını geçirebildikleri görülmektedir. Tedavisi tamamlanan kişiler, evlerinde hasta yatağı ile istirahat edebilmektedir. İyi bir istirahat için iyi bir hasta yatağınıza ihtiyacınız vardır. Hasta yatağı modelleri hakkında araştırma yaparsanız, karşınıza çıkacak olan seçenekler arasında 2 motorlu hasta yatağı da yer alabilmektedir. Motorların daha güçlü olduğu bu hasta yataklarında çeşitli özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler, daha fazla rağbet görmesine neden olmaktadır. Özelliklere bakacak olursak;

  •             Başlık, tekerlekler, ayakucu; takma tik yapılarak montaj ve vidalama kolaylığını sağlamaktadır.
  •             Ergonomik kullanım ve montaj rahatlığı sağlaması, çift kademeli tabancı korkuluklar arasındadır.
  •             Tüm karyolada ki metal bölümler de kullanılan malzemenin et kalınlığı 1 mm den, 1,5 mm ye çıkartılmış, bu sayede mukavemet artırılmıştır.
  •             Göz ile de fark edileceği gibi üründe ki işçilik kalitesi yükseltilerek daha şık ve kaliteli bir ürün ortaya çıkartılmıştır.
  •             Dört teker kilitlenebilir tekerlekler.
  •             Ebatlar: 90 x 195 cm. Yükseklik: 55 cm.(yataklı)
  •            4500 newtonluk 150kg kaldırma kapasitesi sahip 2 adet motor kullanılmaktadır.
  •            2 yıl ücretsiz servis ve 10 yıl yedek parça garantisi.

2 motorlu hasta yatağı kiralamak istiyorsanız, öncelikle sipariş vermeniz gerekmektedir. Sipariş için tercihinizi, Hazinemedikal.com adresinden yana kullanabilirsiniz. En uygun fiyatlardan 2 motorlu hasta yatağını sizlere sunmasının yanında, ürünlerin tamamen kaliteli oldukları görülmektedir. Kaliteli ürünler olması sebebi ile kiralama işlemlerini kısa süre içerisinde gerçekleştirebiliyorsunuz. Kiralama talebi verdiğinizde, bekletilmeyeceğinizden ve siparişinizin sorunsuz şekilde tamamlanacağından emin olabilirsiniz.

2 motorlu hasta yatağı için sipariş verecekseniz, internet sitesi üzerinden sipariş işlemlerine başlayabilirsiniz. Siparişinizi verdikten sonra ürününüz kargo şirketi tarafından sizlere getirilmektedir. Kargo şirketi, İstanbul içerisinde yaşayan kişilere, aynı gün içerisinde teslimatın yapılmasını sağlamaktadır. Eğer İstanbul dışında yaşıyorsanız, 1-2 gün içerisinde, 2 motorlu hasta yatağı kiralama işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Teslimat, binanızın önüne kadar yapılmaktadır. Evinize ise hava yatağını kendiniz çıkarmalısınız. Hava yatağını çıkardıktan sonra yapmanız gereken ise fişini takmaktan ibarettir. 2 motorlu hasta yatağının fişini taktıysanız, herhangi bir sorun yaşamadan kullanmaya başlayabilirsiniz.

Garanti kapsamında, 2 yıl boyunca hasta yataklarında sizlere ücretsiz servis imkanı sunulmaktadır. Bu ürünler içerisinde 2 motorlu hasta yatağı da yer almaktadır. Motorlu hasta yatağını kiraladıktan sonra 2 yıl ücretsiz servis imkanınız bulunuyor. Bu servis sürecinde herhangi bir sorun veya arıza halinde, ücretsiz olarak işlem yapılacağından emin olabilirsiniz. Kiralama işlemlerinin ardından 10 yıl boyunca, yedek parça garantisi de sizlere sunulmaktadır. Yedek parça garantisinin olması, parçalarda oluşan bir sorunun anında giderilebilmesini sağlamaktadır.

Türkiye'de hasta yatağı, her geçen gün daha da gelişmektedir. Hem ekonomik, hem de zamansal açıdan daha faydalı olmakta olan hasta yatağını kiralama işi için iyi bir adrese yönelmeniz gereklidir. Kaliteli adresler içerisinde Hazinemedikal.com adresi de bulunurken, en uygun fiyatlardan kiralama yapabilirsiniz. Bunun içinde sipariş vermeniz gerekmektedir. Siparişinizin ardından kısa süre içerisinde ürününüze kavuşacağından ve sorun yaşamadan kullanmaya başlayacağınızdan emin olabilirsiniz. Hastanedeki konforu, kendi evinizde hissediyorsunuz. Konforun bu kadar üst seviyede olması, 2 motorlu hasta yatağı kiralama için doğru adres olduğunu göstermektedir. Ürünü satın aldıktan sonrada her türlü desteği alabilmeniz, firmanın genel kalitesini ortaya koymaktadır.

İlgili Ürünler